Články

Pozvánka na ŠAC 2024 do Jinína

Pozvánka na ŠAC 2024 do Jinína


Milí přátelé motokrosu. Dovolte mi abych Vám vysvětlil  následující změny v pořádání závodů ŠAC a ve vedení spolku AMK Zalány. Dne 23.11.2024 proběhne Výroční členská schůze. Hlavním tématem schůze budou volby nového vedení AMK Zalány. Já jsem se rozhodl nekandidovat a ukončit svoje členství v AMK dne 31.12.2024. Nehledejte v tomto kroku nic zvláštního prostě po 14 letech jsem se rozhodl předat žezlo mladším.
Protože chci u motokrosu zůstat, požádal jsem své nástupce o povolení uspořádat závěrečný podnik ŠAC 2024 v Jiníně a slavnostní vyhlášení ŠAC 2024 již jen ve své režii. Slavnostní vyhlášení proběhne dne 25.01.2025 v Rožmitále pod Třemšínem
Dále jsem požádal a bylo mi vyhověno, následující dva roky pořádat závody Šumavského Amatér Cupu také jen ve své režii. Mohu Vám slíbit, že po dobu mého vedení, v  pořádání závodů, počtu závodů a v tratích, pokud možno nedojde k podstatným změnám. 
Touto cestou chci poděkovat výboru AMK Zalány za povolení mnou vznesených požadavků a budoucímu vedení přeji do budoucna hodně úspěchů.
Toto berte jako jediné zdůvodnění následujících změn.
oldrich

Tak teď znáte výhled na následující dva roky . Teď Jinín.

Dovolte abych Vás pozval spolu s MS Kluky na závěrečný podnik Šumavského Amatér Cupu dne 26.10.2024 do Jinína na zcela novou trať. Vzhledem k náročnosti trati a pokročilou dobu jsem po konzultaci provedl následující změny v organizaci 

Jezdci ČZ a Veterán 60+ pojedou pro tentokrát spolu na zkrácené trati, zkrácenou trať pojedou též jezdci 65 ccm a 85ccm. Délku a pořadí  jednotlivých jízd uvidíte v rozpise..

Startovné zůstává stejné 1000 Kč , druhá třída 100Kč plus zvláštní příplatek 100 Kč za připojení k síti(el.proud).
Znova a letos naposled. Jezdci registrovaní na Internetu a ti kteří s námi absolvovali alesoň jeden závod, nevyplňují novou kartu. O svou kartu si požádají u zápisu.

Délka trati 1750m, šířka 4 m, povrch hlinitý.
Zdravotní služba: Doktor Masný  + záchranáři
Časomíra: František Boček
Občerstvení zajištěno po celý den.
Areál bude po dobu závodu celý k dispozici.

Ředitel závodu: Oldřich Kolář
Jury: Petr Tícha



oldrich
 
zdroj:   SAC

1971 ....... 2019 ....... 2024 © sumavskyamatercup.cz
webdesign | websystem | KAO.cz